ИВ И АН - 6

ИВ И АН - 6

Южна Промишлена Зона
Варна,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ИВ И АН - 6
Адрес: Варна, Южна Промишлена Зона
Телефони: text to imagetext to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.izvoritebg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Производство на бетонови и варови разтвори; Ресторантьорство и хотелиерство

Ключови думи: строителство, бетонови разтвори, варови разтвори, бетонов възел, бетонов център

За нас

ЕТ ИВ И АН - 6 - АНГЕЛ АНГЕЛОВ е създадена през 1992 г. и е първият частен бетонов възел в град Варна. Ние сме фирма с традиции в строителния бранш, като качеството на нашата продукция е гарантирано от дълги години професионален опит и притежаваните от фирмата сертификати в съответствие с БДС-7268-83 и с Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответсвието на строителните продукти.

Бетоновия център разполага с два бетонови възела, варов възел и механизация за транспорт и полагане на бетоновите, циментовите и варовите разтвори.



ЕТ ИВ И АН - 6 - АНГЕЛ АНГЕЛОВ е собственик и на КОМПЛЕКС ИЗВОРИТЕ.
Целия комплекс е разположен на площ от 100 дка, през която минава река Батова, заобиколен от широколистна гора. Комплекса предлага на своите посетители механа с три зали в ловен стил, открито барбекю с лятна градина, хотел, зоокът, четири рибарника, седем чешми, винарна, тревни площи за спортни игри и разходка, детски кът, паркинг.

Комплекс Изворите е страхотен избор за всички, които желаят да прекарат своята почивка сред красивата българска природа!




 

Открийте ни в Google+