ТЕХНОСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ 99 АД

ТЕХНОСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ 99 АД

Обходен път Запад, ном. 21 , п.к 215
Ямбол,
България
26.4736472
42.4898595
UserLikes
Име: ТЕХНОСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ 99 АД
Адрес: Ямбол, Обходен път Запад, ном. 21 , п.к 215
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Рехабилитация, реконструкция и строителство на пътища, автомагистрали, летища, изграждане на метростанции и метроучастъци, ж.п. линии и съоръжения, градска инфраструктура и пътна маркировка

Ключови думи: строителство, сгради, рехабилитация, реконструкция, строителство на пътища

За нас

ТЕХНОСТРОЙИНЖЕНЕРИНГ 99 АД е динамично развиваща се строителна фирма. Дружеството печели приза работодател за 2010 година, наградата се присъжда в категорията за най- успешно реализиран проект финансиран от Европейски социален фонд по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за „Квалификационни услуги и обучение на заети лица”. Благодарение на тази инициатива за период от 9 месеца се проведоха образователни и практически курсове на 93 служители и работници за повишаване производителността на труда в пътно-строителната фирма и комплексно се подобри системата за развитие на човешките ресурси. 
Ръководството на „Технострой-инженеринг 99”АД е убедено, че инвестицията за обучение на кадрите е особено наложителна и печеливша в условията на икономическа и финансова криза, каквито са реалностите в страната.





 

Открийте ни в Google+