ул. Николай Хайтов 2, вх.А, ет.3
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ХИДРОИНЖЕКТ / HIDROINJEKT
Адрес: София, ул. Николай Хайтов 2, вх.А, ет.3
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.hidroinjekt.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Ниско строителство

Ключови думи: хидроинжект, хидростроителство, сондажноинжекционни работи, торкретни работи, хидроизолационни работи

За нас

ХИДРОИНЖЕКТ / HIDROINJEKT е създадена през 2001 год. като ДРУЖЕСТВО С ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ, пререгистрирана като ЕДНОЛИЧНО ДРУЖЕСТВО С ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ през месец март 2005 год. 

Тясно специализирани в ниското строителство. Основните ни дейности са свързани с изпълнение на: 

• Хидростроителство 
• Дълбоко фундиране - пилоти, шлицови стени и анкери 
• Сондажно-инжекционни работи 
• Торкретни работи 
• Хидроизолационни работи 
• Изграждане на канализационни мрежи 

Също така изпълнява и строително - монтажна и ремонтна дейност, научно изследователска и технологична, стопанска, проекто - проучвателна, конструкторска, инженеринг в страната и чужбина. 

Инженерите, работещи в Хидроинжект ЕООД притежават дълъг професионален опит, натрупан в значими национални и международни проекти. 

Присъствието на млади кадри в екипа ни е допълнителен стимул за обновяване и разрастване на професионалните ни хоризонти. 

Общият персонал на компанията наброява 70 души. Всички наши служители имат необходимата квалификация за извършване на строително-монтажни и р

ХИДРОИНЖЕКТ / HIDROINJEKT
емонтни дейности. Възможността за професи  онално развитие чрез допълнително обучение и лични облаги за всеки един от екипа ни е сериозен стимул за качествено изпълнение на възложената работа. 

Дългогодишният опит на управленските кадри в Хидроинжект ЕООД, както и прилаганите от тях новаторски методи за управление допринасят за динамичното развитие на компанията. 

Управител на фирмата е инж. Ангел Сергиев Василев - специалист в хидротехническото строителство и дълбокото фундиране с трудов стаж над 25 години. 

ХИДРОИНЖЕКТ ЕООД разполага със собствана база и машинен парк, включващ богат набор строителна механизация - тежка и лека, както и автотранспортни средства. 

От 2005г. ХИДРОИНЖЕКТ ЕООД започна работа с изцяло нова за България гама машини за изпълнение на пилоти и шлицови стени. Машините са много функционални и мобилни, позволяват изпълнението на строително - монтажните работи в затруднените градски условия, като облечкават работата с малките си габарити и гъвкавост. 

Лица за контакти: 
Инж. Ангел Сергиев - Управител и собственик; 
Инж. Екатерина Терзиева - гл. инж. Маркетинг и офериране; 
Мила Василева - Отдел Счетоводство

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+