Галерия

ТОНОЗЛИЕВИ ТОНОЗЛИЕВИ ТОНОЗЛИЕВИ ТОНОЗЛИЕВИ ТОНОЗЛИЕВИ ТОНОЗЛИЕВИ






Сподели във Facebook





ТОНОЗЛИЕВИ

ул. България 48
Поморие,
България
27.6275286
42.5637064
UserLikes
Име: ТОНОЗЛИЕВИ
Адрес: Поморие, ул. България 48
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.tonozliev.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Строителство

Ключови думи: строителство, услуги, тонозлиеви, поморие, офис

За нас

ТОНОЗЛИЕВИ
Дейността на Тонозлиеви ООД е съсредоточена в черноморския град Поморие - курорт с уникална природа и благоприятен климат, с което години наред е предпочитано място за отдих и рехабилитация.
В днешно време строителството е неразделна част от нашия живот. Всеки мечтае да си построи нов дом, къща, вила, офис, затова ние Ви предлагаме да инвестирате в сградите ни и в курорта Поморие. Ние предлагаме голямо разнообразие от жилища.
ТОНОЗЛИЕВИ
На бъдещите си клиенти-партньори гарантираме високо качество, модерна архитектура, прецизност на изпълнението, точност и толерантност във взаимоотношенията.
“Тонозлиеви” ООД е изцяло семейна собственост. Като строителен предприемач ръководи процеса от началото до края - от създаването на проекта до пълното завършване на сградата, включително и обзавеждането на апартаментите й.
Първоначално дейността на “Тонозлиеви” ООД е стро
ТОНОЗЛИЕВИ
ителство на еднофамилни къщи и семейни хотели. След натрупване на капитал, опит и доверие, ние започнахме инвестиране в собствени проекти. Разполагаме със складова база, арматурен двор, транспортни средства и строителна механизация. С настъпилите промени в законодателството и динамичния пазар на недвижими имоти дружеството е регистриран пълноправен член на Камарата на строителите в България и притежава удостоверение с №1-003729.
 
Открийте ни в Google+