ул. Патриарх Герман 140
София,
България
23.417263
42.6172292
UserLikes
Име: АРГОГРУП ЕКЗАКТ
Адрес: София, ул. Патриарх Герман 140
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.argogroup-exact.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Строителство

Ключови думи: строителство, обществено строителство, промишлено строителство, жилищно строителство, сгради

За нас

Аргогруп Екзакт ООД изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството. Компанията е завършила множество значими обекти в областта на промишленото, общественото и жилищното строителство, както и редица инфраструктурни проекти.


Аргогруп Екзакт ООД присъства активно на строителния пазар от 1997 г. През 2003 г. фирмата промени своята корпоративна идентичност и отбеляза нов етап в развитието си. Аргогруп Екзакт ООД се управлява от инж. Атанас Апостолов, специалист с повече от двадесет години опит  в строителния сектор.


В Аргогруп Екзакт ООД работят над 600 професионалисти. За периода на своето съществуване компанията е завършила успешно и предала на инвеститорите над 250 обекта с РЗП 400 000 кв.м.


Компанията е сертифицирана по: 
ISO 9001:2008 – за управление на качеството
ISO 14001:2004 – за управление на околната среда
OHSAS 18001:2007 – за здравословни и безопасни условия на труд 


НАШИТЕ ЦЕННОСТИ
Почтеност и коректност 
Ние сме верни на нашите водещи принципи: качество, коректност и ефективност. Доверието е в основата на нашите бизнес отношения. “Аргогруп Екзакт” ООД неизменно се свързва с отлично качество на предлаганите услуги, персонална ангажираност към клиента и лоялност. Нашите проекти са изпълнени в съответствие с всички нормативни изисквания.


Професионализъм
Работим качествено. Хората ни са отлично сработен екип от професионалисти с опит, познания и морал. Техният опит, новаторски идеи и стремеж към лично професионално усъвършенстване изграждат потенциала на компанията. Нашият професионализъм е основата на нашите постижения.  


Ангажираност към клиента
Ние ценим своите клиенти и изграждаме с тях партньорски отношения. Стремим се да намерим оптимално решение за клиентите. Ние допринасяме за успехите на нашите партньори и работим така, че те да чувстват  ангажираността на нашите служители към всеки техен индивидуален проект. 


Нашите служители
Хората ни са нашият основен капитал. Насърчаваме нашите служители  да изявят и развият своя потенциал. Работим в екип. Взаимното уважение е в основата на нашия успех. 


Ние сме елитната строителна дивизия
Екипите на Аргогруп са обучени, оборудвани и готови за най-сложните и специфични строителни обекти. Професионално и отговорно ние изпълняваме мисията си качествено и в срок и това е запазената марка на нашата компания.

Социална отговорност
Ние сме социално отговорни. Работим с постоянна грижа за обществото и служителите си. Работим за подобряване на положението на хора от социално не равнопоставени общности. Допринасяме за съхраняване на националното културно – историческо наследство на България. Работим в хармония с околната среда и спазваме стандартите. Осигуряваме подходяща, безопасна и мотивираща работна среда за нашите служители. Изпълняваме нормативите и осигуряваме безопасни и здравословни условия на труд.  


Мисия
Ние осигуряваме надеждни и ефективни решения в строителството, с което допринасяме за развитието на нашите клиенти. Работим в партньорство с обществото в съответствие с принципите на устойчивото развитие.


Визия
Стремим се да се усъвършенстваме, за да отговорим на динамиката и предизвикателствата, за прилагане на най-съвременни технологии и решения в хармония с околната среда.




 
Открийте ни в Google+