кв. Лозенец, ул. Любата 14, вх.Б, ет 8, ап.75
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ
Адрес: София, кв. Лозенец, ул. Любата 14, вх.Б, ет 8, ап.75
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.neostyle-eng.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Строителство

Ключови думи: нсинео стил инженеринг, строителна фирма, проучване, проектиране, пълен инженеринг
  • catalog.bg
  • НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ

За нас

НСИ - НЕО СТИЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД е модерна строителна фирма спрециализирана в проучване, пълен инженеринг, строителство и реконструкции, както и в специфичните дейности и технологии по защитата, поддръжката и реновирането на сгради и съоръжения, както и най-новата предлагана на пазара услуга ФАСИЛИТИ МЕНИДЖМЪНТ. 

Организационна структура на фирмата е както следва: 
- Направление Строителство, ВиК, Електро и доставки; 
- Направление Хидро и топлоизолации; 
- Направление Фасилити Мениджмънт; 
- Финансово счетоводен отдел; 
- Отдел Маркетинг; 
- Строителни бригадни специалисти 

Служителите на фирмата притежават отличен инженерно-технически потенциал и възможност за решаване на различни по сложност проблеми, както и дългогодишен опит в ръководството и изпълнението на строителство или реконструкции на обществени и промишлени сгради в България и Германия. 

Изцяло са автоматизирани процесите по проектиране, планиране и финансова отчетност. Ръководният персонал на фирмата и голяма част от работниците, са работили на обекти в Германия, съвместно с водещи фирми от строителния бранш, като Дикерхоф и Видман /DIWIDAC/ и Peter Gross. 

Изпълнени са обекти от сферата на обществено и жилищно строителство в градовете: Бад Кройцнах, Дармщадт, Кайзерслаутен, Кьолн. Всички те са предадени с много добро и отлично качество по немския стандарт FOB. Голяма част от ръководния персонал и изпълнителния състав е работил по изграждането на обекти като: Лада България - до Бизнес Парк в младост, Експоцентър на Цариградско шосе, Реконструкция и реставрация на 3,4,5 етаж на БНБ на пл.Батенберг; реконструкция, реставрация и надстрояване на сградата на БНБ на Московска №7. Опитът и натрупаните познания, ни позволиха да внедрим нови технологии и високи изисквания към качеството на завършения строителен продукт, на изпълняваните от нас обекти в БългарияКъм фирмата има изградени специализирани звена за изпълнение на хидро и топлоизолационни системи, части от които са специализирали във Франция и Германия.НЕО СТИЛ Инженеринг" ООД е член на Българската Строителна Камара, серитфицирана е по ISO 9001:2008, преминала е първия сертификационен етап по ISO 14001:2005 и OHSAS 18001:2007 и е абонат на големите . Фирмата разполага със съвременно материално-техническо оборудване, необходимо за осигуряване на ефективна и висококачествена работа, специализирани машини и уреди, автотранспортскладови площи и т.н. 

Фирма НЕО СТИЛ Инженеринг ООД официално представлява на българския пазар няколко водещи европейски фирми - производители на висококачествени специализирани материали и интегрирани системи за защита на строителни конструкции: 

- Хидроизолационни материали и системиза плоски и скатни покривиза фундаменти и сутеренни стени за резервоари и басейниМеханизирани и автоматизирани покривни капандури Окачени структурни фасади AXTER - Франция ESHA – Гърция. 

- Топлоизолационни материали и системи Експандиран пенополистирол - EPS Екструдиран пенополистирол - XPS Базалтови минерални вати - MWSWISSPOR - РумънияSWISSLAN - РумънияTOPLAN – Румъния. 

- Дисперсни и акрилатни бои, Силикатни и минерални мазилки, Саморазливни индустриални, подове, Лакове, грундове и лепила, Продукти с бактерицидно и фунгицидно действие за постигане на т.нар. чиста среда,Защитни и декоративни покрития -CAPAROL – Германия. 

- Висококачествени хомогенни и хетерогенни винилни подови настилки и аксесоари Износоустойчиви Електростатично проводящи Антистатични Трудногорими FATRA – Чехия. 

- Стремежът на нашата фирма е стриктно изпълнение на задълженията и поетите отговорности - срокове на доставка, срокове за изпълнение, качествено полагане на материалите, така че в лицето на НЕОСТИЛ Инженеринг ООД бихте имали един сериозен и отговорен партньор, който е готов да съдейства за решаването на всеки един конкретен случай, независимо от неговата сложност и трудоемкост. 

- За решаването на всеки конкретен въпрос, свързан с някои от изброените по-горе дейности на фирмата, моля не се колебайте да се обърнете към нашия централен офис, за да получите необходимата информация и съвет.

 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+