ул. Гербер 5
София,
България
23.1321727
42.274291
UserLikes
Име:

СТРОЙКОМЕРС

Адрес: София, ул. Гербер 5
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.stroikomers.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство
Дейност:

Извършване на цялостния процес на строителство.

Ключови думи: стройкомерс, строителство, дограма, реконструкция, ремонт

Галерия


СТРОЙКОМЕРС СТРОЙКОМЕРС СТРОЙКОМЕРС


Сподели във Facebook






За нас

Стройкомерс е частно дружество с ограничена отговорност, основано през 1993 г. със седалище в Дупница. Фирмата е специализирана в предоставяне на цялостния процес по създаване на качествени сгради: от проектирането до завършването на проектите и реализацията в недвижими имоти пазар чрез тяхното финансиране или чужди инвестиции.


Дружеството разполага с необходимия квалифициран персонал от инженери, проектанти, техници и строителни работници: корпус, тухла-мазач, монтажници на стоманени, водопроводчици, заварчици, електрически, художници, както и много други. Основната цел е да създават висококачествени продукти, които отговарят на високите изисквания на клиентите. Това се постига чрез прилагане на съвременни строителни технологии, използване на нови материали и оборудване с висока производителност.


За годините на своята дейност компанията успява да бъде коректен партньор с гъвкава политика, гарант за качество, лукс и навременно изпълнение на проектите им. Основна цел на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, висока производителност, предлагайки конкурентни продукти и услуги. За нас най-важни са дългосрочни отношения, базирани на честност и професионализъм. Ние вярваме, че това е гаранция за успеха и устойчивото развитие. Ние се развиваме динамично, съобразно бързо променящия се пазар и неговите нарастващи нужди и променливи тенденции.

 
Открийте ни в Google+